Macaron

Ízek, színek, macaron

Cukrászipari tevékenységünket 2017-ben kezdtük és célunk, hogy folyamatos fejlesztéssel, új ötletekkel, innovációval mindig tudjunk kellemes meglepetést okozni a fogyasztóinknak.

Támogatás

A támogatás mértéke: 70%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2017. április 30.

Támogatás mértéke: 37 079 000 Ft

Projekt azonosító: GINOP-1.2.2-15-2016-02481

Az Ace Project Kft. a Gazdaságfejlesztési Operatív és Innovációs Operatív Program „Kapacitásbővítő beruházás az Ace Project Kft.-nél” című projekt keretein belül 37,08 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Az Ace Project Kft. 2003-ben alapított vállalkozás, üzletviteli tanácsadással, projektgenerálással, projektértékeléssel, projekt-előkészítéssel és projektmenedzsmenttel foglalkozik. Fő célja az élelmiszeripar, pontosabban az édességipar piacára való belépés gyártó tevékenység elindításával, valamint rövid idő alatt kiszámítható ipari termelés elérése.

A pályázat célja a cégen belüli új üzletág elindítása és új munkaerő felvétele volt. A projekt során komplett termékportfólió megalkotására került sor, mely tartalmazza a termékek receptúráit, a speciális gyártási folyamatot, az élelmiszerbiztonsági kockázatértékelést és a minőségbiztosítási elemeket. A beruházás révén egy sütemény és tészta üzem létesítése valósult meg.

Támogatás

Kedvezményezett neve: Ace Project Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Az Ace Project Kft versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

Szerződött támogatás összege: 14.960 874 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 50%

Projekt tényleges befejezési dátuma: 2018.09.28

Projekt azonosító: GINOP-2.1.8-17-2017-00901
Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében a beszerzendő eszközök az édességgyártás területén nyújtanak innovációt a cégnek. Az Ace Project Kft jelenleg macaron gyártásával foglalkozik, és ehhez tervezi a csomagolóanyag egyedivé tételét, aminek köszönhetően céges rendezvényeken, esküvőkön, vagy egyéb tematikus eseményeken tud egyedi élményt nyújtani a termékkel. Az egyediséget jól jellemzi, hogy 10-100 darabszám közötti megrendelés teljesítésére is lehetőség van ez által. Ehhez díszdoboz gyártó gépsorra- benne nyomtatóra, vágóra, laminálóra- és élelmiszernyomtatóra van szüksége a vállalatnak.

Az élelmiszernyomtató közvetlenül nyomtat bármilyen termékre, sütemény, keksz, macaron, marcipán, csokoládé stb. Ennek kapcsán a jelenlegi tevékenységhez kapcsolódóan új szolgáltatás megjelenését teszi lehetővé a fejlesztés az egyedi csomagolással, illetve személyre szabottan tudja azokat előállítani. Ez a jelenlegi egyszerűbb terméket minőségibb, exkluzívabb tulajdonságokkal ruházza fel, így jobb minőségű szolgáltatás nyújtását teszi lehetővé. Az eszközök segítségével kevés extra munkával prémium végtermék állítható elő.

A nyomtató elődje kiváló képességeit megtartotta mindemellett számos újdonsággal kecsegtet. Új funkciók, nagyobb felbontás, kifinomultabb műszaki megoldások jellemzik. A nyomtatható médiák listája tovább bővült, köszönhetően a megújult képátviteli technológiának: a fényhenger immár nem érinti közvetlenül a médiát, ennélfogva élettartama megnő, kopása csökken, nem jellemzi a nagy statikus energia miatt többlet töltődés. Ennek eredménye a még kiválóbb nyomatminőség kreatív papírokra, borítékokra, kartonokra.

A vágólap egy kompakt méretű robusztus kialakítású síkágyas formakivágó gép. Ideális egyedi formájú, kis példányszámú minőségi kartontermékek gyártására, akár 450 g/m2 grammsúlyig. A digitálisan vezérelt kivágás és bígelés végeredménye az elképesztő pontosságú végtermék, stancforma költség nélkül.

A lamináló rendszer segítségével a négyszínes digitális nyomatok további színeket kaphatnak, oly módon, hogy prégforma készítésére nincs szükség, ily módon a technológia kis példányszámok esetén is gazdaságos.

A projekt kapcsán szoftver beszerzése is indokolt, melyhez egy gyártási és termelésirányítási modul beszerzése illeszkedik. A Gyártás+TMK modul a vállalkozás gyártói folyamatainak adminisztrálása, ütemezése a megrendeléstől a készrejelentésig, valamint a vállalati eszközpark tervezett és rendkívüli karbantartásainak menedzselése. A modul alkalmas a különböző telephelyeken található gyártóegységek folyamatainak támogatására. A rendszer segítséget nyújt a készletérték minimalizálásában és a készletfogás felgyorsításában. A rendszer lehetővé teszi a szükséges készletszintek figyelését, a gyártási prognózisok és a félkész termékek alapanyag szükségleteinek figyelembe vételével. Lehetőség van a készletszintekhez kapcsolódó automatikus figyelmeztetések megadására.

Kapcsolat

5630 Békés, Szent Pál sor 1.

Tel.: + 36 30 943 2825

E-mail: info@bemycake.hu

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:00

Macaron logó

10 + 7 =

Széchenyi 2020
Print Friendly, PDF & Email