Macaron

Ízek, színek, macaron

Cukrászipari tevékenységünket 2017-ben kezdtük és célunk, hogy folyamatos fejlesztéssel, új ötletekkel, innovációval mindig tudjunk kellemes meglepetést okozni a fogyasztóinknak.

Így készül

Az egyik legjellegzetesebb francia cukrásztermék, a macaron pillekönnyű, légies, a külső kérge finoman roppan, jellegzetes ízét pedig a töltelék biztosítja, mely leggyakrabban csokoládé, lekvár, karamell vagy valamilyen vajas krém. A tölteléket közrefogó két korong finomra őrült mandulából, porcukorból és felvert tojásfehérjéből áll, színe a visszafogott bézsektől, a lágy pasztellokon át a rikítóan erőteljes árnyalatokig terjedhet. A desszert alapját adó mandulaliszt szénhidrát- és cukortartalma alacsony, az egyik legjobb tulajdonsággal bíró magliszt. Kevésbé karakteres íze miatt nagyon jól fűszerezhető: legyen szó édes vagy sós finomságokról, így a macaronok ízvilágának csak a fantázia szab határt, akik attól félnek, hogy a színpompás finomságok túl édesek lennének számukra – ők is garantáltan találnak ízlésükhöz passzoló ízkombinációt.

Kapcsolat

5630 Békés, Szent Pál sor 1.

Tel.: + 36 30 943 2825

E-mail: info@bemycake.hu

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:00

Macaron logó

12 + 2 =

Széchenyi 2020
Print Friendly, PDF & Email