Macaron

Ízek, színek, macaron

Cukrászipari tevékenységünket 2017-ben kezdtük és célunk, hogy folyamatos fejlesztéssel, új ötletekkel, innovációval mindig tudjunk kellemes meglepetést okozni a fogyasztóinknak.

„Macaront, pontosabban jó macaront nehéz készíteni….”

Aki próbálta, tudja. A mi célunk az első pillanattól kezdve az, hogy ezt a különleges desszertet Magyarországon is ismertté és elismertté tegyük úgy, hogy a lehető legtöbb emberhez juttatjuk el kiváló minőségben, de elérhető áron.

Ezzel a céllal hívtuk életre a Be My Macaron-t és nyitottuk meg 2017-ben édesipari vállalkozásunkat Békés megyében, Békés városában. A kedves alföldi városban az üzem létesítésének gondolata kedvező fogadtatást talált és minden szempontból támogatásra lelt. Ebben a pozitív környezetben hoztuk létre a XXI. század technológiájának megfelelő családi üzemünket, ahol a kézműves gyártási eljárásokat modern technológiával tudjuk ötvözni. Azóta is az a célunk, hogy folyamatos fejlesztéssel, új ötletekkel, innovációval mindig tudjunk kellemes meglepetést okozni a fogyasztóinknak, ezért a lehető legnagyobb gondossággal készítjük ezeket a finomságokat, hogy azok aztán sok mosolyt és boldogságot okozzanak. Hisszük, hogy a macaron, a jó macaron nem más, mint egy falatnyi mennyország s ez a szenzációs desszert varázslatos ízeivel és különleges megjelenésével minden pillanatot felejthetetlenné tesz. Ha te is elcsábulnál, kényeztesd magad a Be My Macaron francia minőségű, de megfizethető finomságaival, melyek már az első harapásnál Párizs hangulatos kis utcácskáira repítenek!

Kapcsolat

Tel.: + 36 30 943 2825

E-mail: info@bemycake.hu

be my macaron logo
széchenyi 2020
Print Friendly, PDF & Email
széchenyi