Macaron

Ízek, színek, macaron

Cukrászipari tevékenységünket 2017-ben kezdtük és célunk, hogy folyamatos fejlesztéssel, új ötletekkel, innovációval mindig tudjunk kellemes meglepetést okozni a fogyasztóinknak.

Támogatás

Kedvezményezett neve: Ace Project Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Informatikai fejlesztések az ACE PROJECT Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 7.151.800 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 40%

Projekt tényleges befejezési dátuma: 2020.08.14.

Projekt azonosító: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00927

 

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során felhő alapú (cloud) rendszer bevezetése valósul meg, mely illeszkedik a vállalat tevékenységéhez, és segíti azt, mint támogató rendszer. Ez mindenképpen előrelépés a korábbi évek gyakorlatához viszonyítva, hiszen az Ace Project Kft. nem rendelkezik semmilyen, vállalatirányítási rendszerrel. A fejlesztés eredményeképp a folyamatok sokkal gördülékenyebbé, egyszerűbbé válnak, felszabadítva erőforrásokat, amelyek átcsoportosíthatók olyan területekre, ahol szükség van rájuk, így hatékonyságnövekedés érhető el. Vállalkozásunk jövőbeli céljainak figyelembevételével összhangban 9 választható modulra szükségünk van a biztonságos és zökkenőmentes működés érdekében, melyek a

következők: – Vállalati CRM, értékesítés terület – Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés – Kontrolling és döntéstámogatás – Beszerzési, logisztikai terület – Internetes megjelenés (vállalati portál) – Pénzügyi, számviteli terület – Munkafolyamat-irányítási rendszer (workflow) – Elektronikus iratkezelési rendszer – Szolgáltatásmenedzsment. A fent említett 9 modul szervesen kapcsolódik egymáshoz, bizonyos modulok pedig több csoport részét is képezhetik, így kiterjedt kapcsolatrendszert alkotnak, és mint egységes egész járul hozzá a piaci pozíció növekedéséhez. A projekt keretén belül hardverek beszerzése nem tervezett. Szakértőkkel folytatott egyeztetéseink alapján elmondható, hogy egybehangzó véleményük szerint vállalkozásunknál a vállalatirányítási rendszer bevezetése hatékonyabbá és gyorsabbá teszik a folyamatainkat. Összességében elmondható, hogy a megnövekedett vevői igények kielégítésére sokkal több időt és energiát tudunk fordítani, így biztosak vagyunk abban, hogy ez a humánerőforrás többletráfordítás meg fog mutatkozni a hozzáadott érték növekedésünkben. Felhőalapú és egyéb online elérhető üzleti szolgáltatások bevezetésének szakmai megvalósításához kapcsolódó szolgáltatási, tanácsadási és betanítási tevékenységeken kívül nyilvánosság biztosítása valósul meg.

Támogatás

A támogatás mértéke: 70%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2017. április 30.

Támogatás mértéke: 37 079 000 Ft

Projekt azonosító: GINOP-1.2.2-15-2016-02481

Az Ace Project Kft. a Gazdaságfejlesztési Operatív és Innovációs Operatív Program „Kapacitásbővítő beruházás az Ace Project Kft.-nél” című projekt keretein belül 37,08 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Az Ace Project Kft. 2003-ben alapított vállalkozás, üzletviteli tanácsadással, projektgenerálással, projektértékeléssel, projekt-előkészítéssel és projektmenedzsmenttel foglalkozik. Fő célja az élelmiszeripar, pontosabban az édességipar piacára való belépés gyártó tevékenység elindításával, valamint rövid idő alatt kiszámítható ipari termelés elérése.

A pályázat célja a cégen belüli új üzletág elindítása és új munkaerő felvétele volt. A projekt során komplett termékportfólió megalkotására került sor, mely tartalmazza a termékek receptúráit, a speciális gyártási folyamatot, az élelmiszerbiztonsági kockázatértékelést és a minőségbiztosítási elemeket. A beruházás révén egy sütemény és tészta üzem létesítése valósult meg.

Támogatás

  • a kedvezményezett neve: Ace Project Tanácsadó és Szolgáltató Kft
  • a projekt címe: GINOP-5.3.17-21-2021-00001 SZ. KKV KAPACITÁSBŐVÍTŐ TÁMOGATÁS
  • a szerződött támogatás összege: 8 648 640 Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 100%       
  • a projekt tényleges befejezési dátuma: 2022.08.31.
  • a projekt tartalmának bemutatása: 

A vállalkozás fő profilja a macaron gyártás, melyet kiegészít a táblás csokoládé, valamint a bon bon előállítás. A termékek iránt folyamatosan bővül a kereslet, amely új kapukat képes megnyitni a vállalkozás előtt, ami jelen esetben az exportpiacra való kitekintésben nyilvánul meg. Fő célterületek Ausztria, Csehország, Szlovákia és Szlovénia, amely szívesen fogadná az Ace Project Kft. termékeit. Az eszközigény megfelelő, amelyet alacsony költséggel lehet bővíteni. A projekt részét képezné az átalány alapú eszközarányos beruházás keretében egy csokoládétemperáló beszerzése a bon bon gyártás magasabb minőségű megvalósításához. Az előállított termékek azonban egyediségüknél fogva magas humán erőforrás ráfordítást igényelnek, hiszen kézműves termékekről van szó. Ennél fogva 3 fő alkalmazása szükséges a jelenlegi létszámon felül, amelyek közül 1 fő cukrász és 1 fő betanított munkásként kerülne alkalmazásba, és segítve az ügyvezető munkáját adminisztratív munkakörbe 1 fő irodai asszisztens felvétele tervezett.

Támogatás

Kedvezményezett neve: Ace Project Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Az Ace Project Kft versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

Szerződött támogatás összege: 14.960 874 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 50%

Projekt tényleges befejezési dátuma: 2018.09.28

Projekt azonosító: GINOP-2.1.8-17-2017-00901
Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében a beszerzendő eszközök az édességgyártás területén nyújtanak innovációt a cégnek. Az Ace Project Kft jelenleg macaron gyártásával foglalkozik, és ehhez tervezi a csomagolóanyag egyedivé tételét, aminek köszönhetően céges rendezvényeken, esküvőkön, vagy egyéb tematikus eseményeken tud egyedi élményt nyújtani a termékkel. Az egyediséget jól jellemzi, hogy 10-100 darabszám közötti megrendelés teljesítésére is lehetőség van ez által. Ehhez díszdoboz gyártó gépsorra- benne nyomtatóra, vágóra, laminálóra- és élelmiszernyomtatóra van szüksége a vállalatnak.

Az élelmiszernyomtató közvetlenül nyomtat bármilyen termékre, sütemény, keksz, macaron, marcipán, csokoládé stb. Ennek kapcsán a jelenlegi tevékenységhez kapcsolódóan új szolgáltatás megjelenését teszi lehetővé a fejlesztés az egyedi csomagolással, illetve személyre szabottan tudja azokat előállítani. Ez a jelenlegi egyszerűbb terméket minőségibb, exkluzívabb tulajdonságokkal ruházza fel, így jobb minőségű szolgáltatás nyújtását teszi lehetővé. Az eszközök segítségével kevés extra munkával prémium végtermék állítható elő.

A nyomtató elődje kiváló képességeit megtartotta mindemellett számos újdonsággal kecsegtet. Új funkciók, nagyobb felbontás, kifinomultabb műszaki megoldások jellemzik. A nyomtatható médiák listája tovább bővült, köszönhetően a megújult képátviteli technológiának: a fényhenger immár nem érinti közvetlenül a médiát, ennélfogva élettartama megnő, kopása csökken, nem jellemzi a nagy statikus energia miatt többlet töltődés. Ennek eredménye a még kiválóbb nyomatminőség kreatív papírokra, borítékokra, kartonokra.

A vágólap egy kompakt méretű robusztus kialakítású síkágyas formakivágó gép. Ideális egyedi formájú, kis példányszámú minőségi kartontermékek gyártására, akár 450 g/m2 grammsúlyig. A digitálisan vezérelt kivágás és bígelés végeredménye az elképesztő pontosságú végtermék, stancforma költség nélkül.

A lamináló rendszer segítségével a négyszínes digitális nyomatok további színeket kaphatnak, oly módon, hogy prégforma készítésére nincs szükség, ily módon a technológia kis példányszámok esetén is gazdaságos.

A projekt kapcsán szoftver beszerzése is indokolt, melyhez egy gyártási és termelésirányítási modul beszerzése illeszkedik. A Gyártás+TMK modul a vállalkozás gyártói folyamatainak adminisztrálása, ütemezése a megrendeléstől a készrejelentésig, valamint a vállalati eszközpark tervezett és rendkívüli karbantartásainak menedzselése. A modul alkalmas a különböző telephelyeken található gyártóegységek folyamatainak támogatására. A rendszer segítséget nyújt a készletérték minimalizálásában és a készletfogás felgyorsításában. A rendszer lehetővé teszi a szükséges készletszintek figyelését, a gyártási prognózisok és a félkész termékek alapanyag szükségleteinek figyelembe vételével. Lehetőség van a készletszintekhez kapcsolódó automatikus figyelmeztetések megadására.

Támogatás

Kedvezményezett neve: ACE PROJECT TANÁCSADÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

Projekt címe: AZ ACE PROJECT KFT. MŰKÖDÉSI KÖLTSÉGEK FINANSZÍROZÁSA

Szerződött visszatérítendő támogatás összege: 13 278 000 Ft

Projekt tényleges befejezési dátuma: 2022.12.31.

Projekt azonosító: GINOP-8.3.5-18 / „B” HITELCÉL

 

Projekt tartalmának bemutatása:

A vállalkozás a hitelt készletbeszerzésre és bérek fedezésére fordítaná. Az értékesített termékekhez alapanyagbeszerzés elengedhetetlen, amelyet a vállalkozás alkamazottai gyártanak le, valamint értékesítik azokat. A projekt teljes mértékben illeszkedik a Termékleírásban található célhoz, mely kapcsán az igényelt vissza térítendő támogatás a vállalkozás likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges készlet beszerzéséhez, illetve működési költségek finanszírozásához szükséges.

Kapcsolat

Tel.: + 36 30 943 2825

E-mail: info@bemycake.hu

be my macaron logo
széchenyi 2020
Print Friendly, PDF & Email
széchenyi