Macaron

Ízek, színek, macaron

Cukrászipari tevékenységünket 2017-ben kezdtük és célunk, hogy folyamatos fejlesztéssel, új ötletekkel, innovációval mindig tudjunk kellemes meglepetést okozni a fogyasztóinknak.

Ízvariációk

Banán – Kék pizsamás banánok

Gru minionjai biztosan megőrülnének ezért a macaronért, mely kék süteményeivel és halvány sárgás krémjével elképesztő módon hasonlít a főgonosz kis segédjeire. És akkor az ízéről még nem is beszéltünk, szuperbanános!

Pisztácia – Egy falatnyi tavasz

Üdeség, frissesség – nem csak színében, de ízében is igazán különleges és tavaszt idéző ez a macaron, mely a pisztáciának köszönhetően egyedi ízvilágával csábít újabb ás újabb harapásra.

Cappuccino – Ír kávés kényeztetés

Koffeinfüggőknek szinte kötelező! A kávé különleges aromája egy falatnyi édes, roppanós finomságba zárva. Hogy mivel ajánljuk? Egy csésze habos cappuccinoval.

Puncs – Rózsaszín puncsmennyország

A legcsajosabb macaronok egyike ez a rikító pink színben tündöklő, klasszikus ízvilágú macaron. Nem csak a színe cuki, de az íze is édes, gyerekkorunk jellegzetes desszertjét idézi.

Citrom – Az igazi limoncello

Egyszerre édes, egyszerre savanykás, de egy biztos – egy harapás is elég a sárga macaronból, hogy Olaszország mediterrán táján találjuk magunkat. A nyár macaronba zárt íze!

Sós karamell- Ellentétek vonzásában

Egyedi, különleges, lázadó… Igazi ízrobbanás a szájban, hisz a töltelék édes karamellje némi sóval megbolondítva biztosan megőrjíti az ízlelőbimbókat. Vigyázat, könnyen függőséget okoz!

Erdei gyümölcs – A flamenco táncos

A fekete és piros szín szenvedélyessége, az eredi gyümölcsös könnyed ízvilága mind-mind a mediterrán éjszakák fülledtségét idézi. A merész külső senkit se tévesszen meg, igazi időtlen finomságról van szó!

Tejcsokoládé – Lágy tejcsokoládé bársonybarna ölelésben

A klasszikus színek szerelmeseinek nagy kedvence lehet ez a visszafogott, mégis mennyei finomság, mely minden hangulathoz és alkalomhoz passzol. Örök kedvenc örök gyerekeknek!

Eper – Édes epermámor

Nincs is jobb, mint egy tál friss és mézédes eper a kertből. Fiatalságunk kalandos nyarait idézi epres macaronunk, mely édes akár egy lopott csók. Nem lehet vele melléfogni!

Túrókrém-áfonya – Lágy túrókrém frissítő áfonyával

Visszafogott és extravagáns – a túrókrém és az áfonya elsőre meglepő kombinációja tökéletes választásnak bizonyulhat, ha valami újat szeretnénk kipróbálni és kellően bátrak vagyunk ahhoz, hogy a klasszikus ízkombinációkon túllépjünk.

Narancsos-étcsokoládé – Narancsfényben úszó naplemente

Fülledt és forró nyárestéken egy hűsítő koktél mellé tökéletes választás lehet a narancs és az étcsoki karakteres, szenvedélyes ízkombinációja, de télen is ideális választás lehet egy forrócsoki mellé. Garantáltan felpezsdíti az érzékeket!

Vanília – A lila ruhás nő, bourbon vaníliás illatfelhőben

A lila ruhás nő, egy varázslatos levendulamező, a nyári naplementék – kinek mi jut eszébe a lila színről, az biztos, hogy a bourbon vanília klasszikusan arisztokratikus íze felejthetetlenné varázsolja a pillanatot.

Kapcsolat

Tel.: + 36 30 943 2825

E-mail: info@bemycake.hu

be my macaron logo
széchenyi 2020
Print Friendly, PDF & Email
széchenyi